Onze heren merken

MJ Fashion biedt uw een ruime selectie kledingstylen waardoor u niet verder hoeft zoeken, en gerust binnen kunt wandelen in onze showroom! Hieronder een overzicht van al onze herenmerken.


Haupt | HERENMODE

Haupt Fashion

Haupt Fashion maakt hemden voor de zelfbewuste man, die midden in het leven staat. Voor mannen die zich niets willen onthouden, maar ook niet extravagant willen zijn. Voor mannen die hun weg gevonden hebben zonder het masker jong te blijven en te combineren met mode en traditie. Voor mannen die een bewustzijn hebben voor esthetiek en op detail letten; Discreet, maar effectief; niet extreem maar toch opvallend. Voornamelijk Hemd.

Voor deze man interpreteert HAUPT Fashion, trends, variatie, dit met eigen stijlelementen en combineert dit met draagbare casual mode met betrouwbare pasvorm. Hier is een “Stijl van de man” in een sterk consumentenklimaat. De collectie loopt van maat S t/m 8 XL.

Ga naar de website van Haupt.

Kitaro Men | HERENMODE

Kitaro Fashion

K I T A R O is een sportieve, modische HEREN collectie wat bestaat uit T’shirts, pullovers, overhemden en sweaters. Sterk thema gericht, zodat er mooie sets in vele kleuren aangeboden kunnen worden. De maatvoering gaat van maat S t/m 8 XL en de prijs houd zich op het midden segment. Kitaro heeft vier collecties per jaar.
Tevens produceert Kitaro ook lengte maten van M t/m 4XL.

Ga naar de website van Kitaro.


Redfield | HERENMODE

Refield

Onze bedrijfsfilosofie, kwalitatieve continuïteit en innovatie wordt weerspiegeld in onze vier jaarlijkse collecties.
 Deze Redfieldcollectie is in de maatvoering van S t/m 8 XL voor de heren te verkrijgen.


Daarnaast bieden wij, T-Shirt, poloshirt of sweats, in een uitgebreide verzameling van NOS artikelen aan.. 

Alle producten worden gekenmerkt door een uitstekende waarde voor uw geld. 

De verscheidenheid aan kleuren, korte levertijden en verschillende leveringen voor enkele aantallen of grote aantallen zijn bij ons in de NOS verkrijgbaar..

Laat je inspireren en maak een afspraak om de collectie te bekijken in de showroom van onze handelsagent. 


Wij heten u hartelijk welkom.

De collectie loopt in de maten van S t/m 8 XL

S.O.H.O. | HERENMODE

S.O.H.O. Mode

S.O.H.O. is gebouwd op de basis van "vriendschap en familie"

Deze collectie voor dames en Heren bestaat uit tricot en sweats.

T’shirts, polo’s en sweaters en truien zijn onze bestandelen, deze in verschillende variaties van vintage gewassen tot een oa mooie velour kwaliteit.

De Heren gaan in de maten van S t/m 8 XL, de dames gaan van maat 40 t/m 54 en zo ook in TALL maten.Bluewave| HERENMODE

Blue wave

Bluewave collecties zijn altijd sportieve modische jassen als ook een deel casual jacks.

Nordisch uitziende Outdoor jacks, Softshells, Fleece en accessoires vervaardigd uit eersteklas materialen voor hem en haar. De maatvoering reikt niet alleen de standaard maten, maar Bluewave is een absolute specialist voor plus mate, alsmede lengte maten voor de dames en heren. Met Bluewave producten maakt u altijd de juiste keuze: ongeacht welke tijd van het jaar, ongeacht wat het weerbericht zegt.

De maatvoering reikt niet alleen de standaard maten, maar Bluewave is een absolute specialiest voor plus maten en Lengte maten.


Adamo / Kapart | HEREN ONDERMODE

ADAMO / KAPART

Als het gaat om overmaten, zet Adamo Fashion al jarenlang de toon. Of het nu gaat om ondergoed of nachtkleding in de plus maten, het bereik van Adamo is indrukwekkend. Een breed scala van laaggeprijsde kwaliteitsproducten laat bij de zwaarlijvige man van vandaag zien dat Adamo bij vervaardiging van alle soorten ondergoed vanaf XXL, de zenuw van de zwaargebouwde bevolking raakt, en het succes bevestigt het.  De maten lopen van XXL t/m 13 XL. Tevens is sinds twee jaar de firma Kapart ook onderdeel van Adamo Fashion

Ga naar de website van ADAMO.

Adres

  • Schotwillemsweg 13

  • 7435 PV Lettele