Sinds 2020

Damesmode

MJ Style

“MJ Style is een collectie ontworpen voor dames met een maatje meer, die niet altijd het strakke of het korte willen dragen.”

Winter collectie 2023

Ontdek de exclusieve dessins van MJ Style en geef je wintergarderobe een unieke uitstraling. Bij MJ Style ontwerpen we onze dessins zelf, waardoor ze nergens anders verkrijgbaar zijn. Met trots onderscheiden we ons met onze bijzondere collectie, speciaal ontworpen voor dames met een maatje meer. Laat je inspireren door de kleuren en warme dessins van onze wintercollectie 2023 en geef je garderobe een persoonlijke touch. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom om meer te ontdekken.

Maatvoeringen

De maatvoering reikt niet alleen de standaard maten, maar Blue- Wave is een absolute specialist voor plus maten, t/m maat 56 en Lengte maten, t/m maar 48 Tall

MJ Fashion – MJ Style

De collectie MJ Style is door ons zelf (MJ Fashion) ontworpen, deze collectie is mede tot stand gekomen samen met onze klanten, deze zochten deze type kledinglijn waar geen aanbod in was.

Adres  MJ Fashion

MJ Fashion VOF
Schotwillemsweg 13
7434 PV  LETTELE
HOLLAND

T +31-570-655098
E info@mjfashion.nl
https://www.mjfashion.nl/

Mona Lisa zomer 2023

Onze laatste collecties

Benieuwd naar de laatste MJ Style collecties? Hieronder vindt u de laatste twee collecties van  MJ Style. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom!

collectie 2023

collectie 2023

Adres  MJ Fashion

MJ Fashion VOF
Schotwillemsweg 13
7434 PV  LETTELE
HOLLAND

T +31-570-655098
E info@mjfashion.nl
https://www.mjfashion.nl/

Benieuwd naar onze collecties?
Laat hier je gegevens achter en maak een afspraak!

Als u vragen- of een verzoek heeft, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier om ons te bereiken. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.