Sinds 1997

MJ Fashion

Herenmode

Onze herenmerken

Welkom bij MJ Fashion, waar uw zoektocht naar de perfecte kledingstijlen tot een einde komt. Met trots bieden wij een uitgebreide selectie aan mode, zodat u niet verder hoeft te zoeken. 

Adamo - Kapart

Een breed scala van laaggeprijsde kwaliteitsproducten laat bij de zwaarlijvige man van vandaag zien dat Adamo bij vervaardiging van alle soorten ondergoed vanaf XXL. 

DARIO-BELTRAN-logo

Dario Beltran

Drie pasvormen in de overhemden, aparte Dessins en uni’s, dit maakt Dario Beltran tot een hemden specialist waar U als ondernemer een grote groep klanten van zowel zakelijk als sportief mee kan bedienen. 

blue wave logo

Blue Wave

De maatvoering reikt niet alleen de standaard maten, maar Bluewave is een absolute specialist voor plus mate, alsmede lengte maten voor de dames en heren!

Redfield

Bent u opzoek naar een toegankelijk herenmerk die uitstekende kwaliteit biedt voor een scherpe prijs? Dan is Redfield precies wat u nodig bent voor uw eigen kledingwinkel!

Mode voor Hem

MJ Fashion biedt uw een ruime selectie kledingstijlen waardoor u niet verder hoeft zoeken, en gerust binnen kunt wandelen in onze showroom! Wilt u graag meer te weten komen over ons en onze showroom? Klik dan hieronder op over ons.

elk merk heeft zijn eigen stijlen!

Door een grote variatie aan merken in ons portfolio, van Casual tot Stijlvol, van Feestelijk tot Zakelijk, is dit bij u de basis voor succes.

Mona Lisa zomer 2023
KJ Brand zomer 2023

Benieuwd naar onze collecties?
Laat hier je gegevens achter en maak een afspraak!

Als u vragen- of een verzoek heeft, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier om ons te bereiken. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.